לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים:
פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.
מוצרי ריו מרה כשרים למהדרין באישור הרבנות הראשית לישראל
רכיבים:
קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
2 ביצים
20 גרם זיתים מגולענים
צרור פטרוזיליה קצוץ
40 גרם שמן זית כתית מעולה
אופן ההכנה:
- מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
- מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
- מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
- מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי
המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה. - מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה
תהפוך לפריכה מאוד.
בתיאבון!
המתכון באדיבות RIO MARE