לרגל יום המילקשייק וניל הבינלאומי שחל ב 20.6 , מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון, מתוך הספר: "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים.
שייק דלעת וניל
מנה 1
רכיבים
3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
1 כף מדידה אבקת חלבון
40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
100 מ"ל מים
100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה
להגשה
1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.
אופן הכנה
- מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
- מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם | |
חלב דל שומן | 249 | 22.1 | 29.5 | 4.5 |
*ללא תוספת הגשה
!!למערכת אין מידע על כשרות המוצר!!