1

לייקים

מתכון להכנת חזה עוף עטוף באווז מעושן ומרווה

המתכון באדיבות השפית רותם ניצן ורשת סולתם

שתפו:

מתכון להכנת חזה עוף עטוף באווז מעושן ומרווה

המתכון באדיבות השפית רותם ניצן ורשת סולתם

שתפו:

מיועד להכנת ל-4-6 מנות

לחזה העוף באווז מעושן:
מצרכים:
קמח לקימוח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
4 עלי מרווה גדולים
2 חזות עוף, פרפרים, חצויים לרוחבם
4 חתיכות של חזה אווז פרוס, 300 גרם
מעט שמן זית
3/4 כוס יין לבן
1/3 כוס ציר עוף או ירקות
2 כפות חרדל דיז׳ון
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
מצמידים עלה מרווה לכל נתח של חזה עוף, מניחים פרוסת חזה אווז לרוחב כל נתח, עוטפים סביבו, כמו
טבעת, מהדקים היטב – החזה אווז יידבק בקלות לקצהו השני.
מקמחים קלות את הנתחים.
מחממים במחבת Non Stick, מעט שמן זית וצולים שני נתחים בכל פעם, 3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
חוזרים על הפעולה עם החזות הנותרים.
מוציאים את החזות מהמחבת.
מוסיפים למחבת החמה את היין וציר העוף, מבשלים את הנוזלים במשך כ-2 דקות,
מוסיפים את החרדל, הדבש, מלח ופלפל ומערבבים לאחידות.
מחזירים את החזות מעל הרוטב ומעבירים לתנור- 180 מעלות 20-25 דק׳.

המתכון באדיבות השפית רותם ניצן ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים