הפעם הוא מרענן את הלחנים המוצגים במחרוזת יחד עם להקת 'רבותיי', הרכב ווקאלי בעל קילומטראז' מוכח עם גרסאות כיסוי מוצלחות ללהיטים חסידים, שעושות כבוד למקור.
"תמיד חלמתי לאחד דרך המוזיקה שלי, שמדלגת על פערי עדה והשתייכות דתית באומה" מספר בן דרור. על תכליתו המקצועית הוא אומר "המחרוזת הזאת נוצרה בדואט עם להקת רבותיי, תחת מסר האחדות. בין 'מקצב ים תיכוני' למוזיקה חסידית מודרנית, שילבנו 4 דקות עם מכנה משותף אחד – עננו ה', כאשר אנו מאוחדים כולם ושרים לך".
הרכב "רבותיי" נוהג גם לשיר בחתונות, שבתות בר מצוה, שבע ברכות ושמחות נוספות. מאיר, המופיע בכמה הרכבי א-קפלה, ביניהם "רבותיי" מגלה כי בעת שהתארח בתוכנית רדיו מוזיקלית עם מגוון סגנונות, עלה במוחו רעיון להוציא מחרוזת כלל עדתית שכזו. "חשבתי לעצמי, למה שלא אחבר מחרוזת אחת שתאחד לחנים שונים? הרגיש לי שאלול הוא הזמן הנכון לאחדות בעם, הרי אין כמו תשובה מתוך לכידות". ואכן, מאיר העביר במחרוזת את עיקרון ה"בין אדם לחברו" כמשמעותי בחודש התשובה, מה שהביא אותו לחבר גם את קהילות ישראל בשירה.
ואיך מתקבלת מחרוזת ווקאלית בעולם אלקטרוני בדור של עיבודים בומבסטיים?
לשם כך, גייס בן דרור את אמן הא-קפלה יונתן שטרן, מאחוריו רקורד מרשים עם עשרות עיבודים והפקות א-קפלה ברמת גימור בין לאומית. שטרן נרתם מיד למלאכה – עיבד, הוסיף קולות ונפח והפיק את המחרוזת מתחילה ועד הסוף. "יש משהו נקי וטהור בא-קפלה, שבא לידי ביטוי בתפילת קהילות ישראל בחגים ומועדים" מספר בן דרור, כזמר המופיע עם הרכבים ווקאליים שונים בבתי כנסת על ההשראה לייצר מחרוזת אומנותית משולבת עדות, מקצבים וקולות אנושיים מגוונים" הוא חותם.
"מחרוזת עננו" | עיבוד: יונתן שטרן, מאיר בן דרור ואריאב שלזינגר| הפקה מוזיקלית: יונתן שטרן