רשת הפיצות המובילה בישראל, מרחיבה את פעילותה, פותחת תת רשת חדשה ופונה אל
צרכני הכשרות המהודרת בישראל: "דומינו'ס פיצה למהדרין" תציע לראשונה סניפים
חדשים, כשרים למהדרין, תחת כשרות בד"צ בית-יוסף. ברקע המהלך רצון לצמצם את
הקיטוב בעם, להרבות באחדות ולהנגיש לכלל שומרי הכשרות המהודרת בישראל את חווית
הלקוח, האיכות והשירות של דומינו'ס פיצה בישראל.
דומינו'ס פיצה משיקה תת רשת חדשה, "דומינו'ס פיצה למהדרין", לאחר שנה של עבודה
מאחורי הקלעים, תחת פיקוח והנחיה של רבני בד"צ בית יוסף. בשלב הראשון, מיום ראשון
כ"ח חשוון (היום), שני הסניפים הכשרים של דומינו'ס פיצה בפתח תקווה (עד כה בכשרות
רבנות מקומית) יחלו לפעול תחת כשרות המהדרין של בד"צ בית יוסף.
בשלב השני צפויים
להיפתח בפריסה ארצית, בתוך שנתיים, עוד עשרה סניפים חדשים של "דומינו'ס פיצה
למהדרין", עם תפריט כשר למהדרין של הבד"צ. תפריטי הסניפים הכשרים למהדרין יתבססו
על מנות ותוספות חלביות בלבד, כולל חומרי הגלם, הגלידות והשתייה. מחירי המנות
בתפריט הכשר למהדרין יהיו ללא שינוי בהשוואה למוצע כיום ברשת.
נראות ומיתוג הסניפים והמארזים יעברו שינוי ובידול מסניפי הרשת האחרים, כך שהשילוט
בכניסה לחנות, ארגזי הקטנועים ואריזות הקרטון של הפיצה יהיו בצבע אדום עם חותמת
הכשרות של הבד"צ. המתווה שקבעו הרבנים כולל בידול מוחלט ומלא מהרשת הלא כשרה,
וכשזה כך – אין סיכוי לטעויות.
שרשרת ההזמנה מתחילתה ועד קבלת המוצר לפתח הבית –
מאובטחת מבחינה כשרותית למצב של "אפס תקלה". ההפרדה מתחילה כבר בשיחת
הטלפון: נתב השיחות מבודל וההזמנות מגיעות רק לסניפי המהדרין. בסניף, ההשגחה
צמודה וקיים פיקוח הדוק מקליטת חומרי הגלם ועד למשלוח המוצר המוגמר לבית הלקוח.
יוסי אלבז, מנכ"ל ובעלים משותף דומינו'ס פיצה: "כחלק מתפיסת האחדות המובילה את
הרשת והרצון לפנות למגוון קהלים רחב, אנו גאים להציע גם למגזר הדתי ושומר המסורת
את חוויית הלקוח בדומינו'ס פיצה הכוללת איכות וטעם של חומרי גלם מצוינים ושירות מנצח
ללא פשרות.
אנו נציע תפריט כשר למהדרין, בשלב הראשון בשני הסניפים הכשרים בפתח
תקווה, ולאחר מכן בסניפים חדשים נוספים שנפתח בשנתיים הקרובות. נעשה זאת תוך
הקפדה על סובלנות, אמונה, כיבוד האחר ומיקוד בפלורליזם של הציבור שחי בישראל. אנו
מזמינים את כולם לבוא לשני הסניפים בפתח תקווה ולהיות הראשונים לטעום מדומינו'ס,
פיצה כשרה למהדרין".
הרב עזריאל מצרפי, סמנכ"ל בד"צ בית יוסף מגלה כי עבודת המטה של חברי הבד"צ
לקראת המהלך ארכה כשנה, במהלכה למדו וגיבשו הרבנים והמפקחים את נהלי הכשרות
לרשת "גולת הכותרת של המהלך היא פריצת הדרך בעולם המסעדנות הכשר למהדרין.
עשינו זאת באופן זהיר ועמוק. התהליך היה ארוך ודקדקני משום שרצינו לוודא שהמהלך
יבוצע באפס טעויות, כשכעת אנחנו שלמים ומברכים על המוגמר. אנחנו פותחים סניפי
מהדרין עם כל החומרות הנדרשות של בד"צ בתוך מערכת שמזוהה כרשת לא כשרה –
אנחנו רואים במהלך זיכוי הרבים גדול, כפשוטו".
את בשורת הכשרות המהודרת תביא החברה ללקוחותיה, תחילה בפ"ת ובהמשך ככל
שיתוספו סניפים בכשרות מהודרת גם לאזורים נוספים בישראל. הפעילות התקשורתית
תכלול שיח עם ציבור צרכני הכשרות באמצעי התקשורת, ברשתות החברתיות ובשיתוף
פעולה עם משפיעניות ומובילי דעת קהל בקרב הציבור הדתי והחרדי בעיר.