מרכיבים (5 מנות):
1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי)
6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.
2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות
4 שיני שום פרוס
4 כפות שמן זית
כוס יין לבן
חצי כפית מלח
כף סילאן
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית קליפת לימון מגוררת
100 גרם שקדים מולבנים קלויים
100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.
- במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות
- מוסיפים עלי מנגולד, שום, מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן ומביאים לרתיחה
ומנמיכים את האש. - מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.
- מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.
- ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.
המתכון באדיבות המותג "ברילה"
המוצר בכשרות בדצ מנצ'סטר