מתכון לספינג' מאת השף קונדיטור אורן סניקר!
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים
80 גרם סוכר
10 גרם מלח
700-750 גרם מים
לערבב הכל יחד לבצק רך על גבול הנוזלי.
ולהתפיח מכוסה מתחת למגבת,
להכין קערה עם מים קרים כדי להרטיב את הידיים בין ספינג' לספינג' ליעילות מקסימלית(הבצק מאוד דביק).
לוקחים חתיכות בצק ועם האצבעות עושים באמצע הבצק חור,
להגדיל את החור לעיגול ולהניח על השמן החם ולטגן.
מיד כשמוציאים מהשמן לפזר מעל סוכר
או סוכר קינמון.
אופציה נוספת לספינג' מלוח:
לאחר ההתפחה להוסיף זיתים, בצל ירוק, ומגוון ירקות לטעמכם, לערבב טוב עם הבצק ולהתפיח שוב ולטגן.
בתיאבון חנוכה שמח!