מצרכים: חבילת שיפודי במבוק באורך 15 ס"מ ומיטב פירות העונה בצבעוניות שונה.
שיפודי פירות:
בחרו את הפירות האהובים עליכם והשחילו אותם על שיפודי במבוק.
בדיוק כמו סלט פירות, השתמשו בכל פרי לשיפוד על מקל. בחרו פירות שלא משחירים במהירות לאחר שנחתכים (כמו בננות, תפוחים) ובמקום זאת בחרו בפירות שמחזיקים מעמד יותר זמן. וחשבו על מגוון של צבעים שונים בפירות.
אפשרויות: תותים, אפרסמון, אננס, מלון, ענבים ללא חרצנים, קיווי ואגס.
דרך הגשה נוספת היא יצירת "קיפוד פירות" – בבחרו פרי עגול גדול מרכזי, כדוגמת פומלה או תפוח, קלפו את קליפתו וישרו אותו בכדי להעניק לו בסיס שעליו יוכל לעמוד. באמצעות חיתוך קטן למטה. לאחר מכן חתכו את שיפודי הבמבוק לחצאים ונעצו אותם מכל צידיו, כך שיראה כמו קיפוד. בשלב האחרון השחילו על השיפודים פירות קטנים חתוכים במגוון צבעים.
הגישו עם מטבלים שונים:
מטבל פירות טריים : טחנו בבלנדר 10 תותי שדה עם מעט אבקת סוכר.
מטבל קרמל ממכר: חממו מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר חום עד לסמיכות.
מטבל שוקולד: המיסו במיקרוגל או על הגז חפיסת שוקולד אהוב עליכם.
קשטו בפיזור של מעט קוקוס על שיפודי הפירות.
המתכונים באדיבות המותג "הוסטס"- להשיג ברשתות השיווק המובחרות