בסופו של התהליך מתקבל מרקם של קונפיטורה או ריבת פירות, מה שהופך את השימוש בו לבישול ולאפיה לקל מאוד ונוח.
רוטב החמוציות של "גפן" מעולה לטיבול העוף או הסטייק והוא מעולה גם לאפיה, להכנת עוגות
וקינוחים מושקעים. אז מה עושים? אכן, קונים אחד לבשרי ואחד לפרווה, המלצה שלנו, תנסו את
הרוטב במרקם הריבתי לבשרי ואת זה עם החמוציות השלמות לאפיה, הוא גם יכול להתאים לעוגת
גבינה עם חמוציות מעל, אבל כאן תצטרכו כבר לקנות אריזה שלישית, חלבית…
את הרוטב מכינים במפעלי חברת "גפן" על ידי הרתחה איטית וארוכה של החמוציות, עד לפקיעתן
של החמוציות וקבלת מרקם סמיך דמוי ריבה. רוטב החמוציות של "גפן" עם מרקם רך, עדין ומתוק
משדרג את המאכלים בטעם איכותי ועשיר במיוחד.
לחמוציות יתרונות תזונתיים ובריאותיים רבים.
רוטב החמוציות של "גפן" מגיע בשני דגמים האחד במרקם ג'לי והשני מכיל חמוציות שלמות, הוא
מיוצר בהליך יצור מוקפד ומיוחד, תוך שימת דגש על שמירת הערכים התזונתיים שיש בחמוציות
וטעמן המיוחד.
רוטב החמוציות של "גפן" כשר למהדרין בכשרות המהודרת של חברת "גפן".