0

לייקים

טיול קולינרי בגאורגיה…

חצ'פורי ללא קמח ומועשר בחלבון - גרסת הבריאות

שתפו:

טיול קולינרי בגאורגיה…

חצ'פורי ללא קמח ומועשר בחלבון - גרסת הבריאות

שתפו:

לא חייבים לצאת לטיול קולינרי בגיאורגיה בשביל לאכול חצ'פורי, אפשר להכין את
המאפה הגיארוגי המסורתי, גם במטבח הביתי.

חברת הרבלייף מעניקה מתכון בגרסה
בריאותית: חצ'פורי ללא קמח ומועשר בחלבון. עכשיו אפשר ליהנות משילוב מושלם של
בצק פריך, ביצת עין וגבינות בארוחת בוקר, צהריים או ערב.

חצ'פורי גבינות ( 3 מאפים)
רכיבים לבצק:
150 גרם גבינה כחושה 5%
1 ביצה
2 כפות רוויון
6 כפות מדידה אבקת חלבון
½ כפית אבקת אפיה
קורט מלח
רכיבים למילוי:
30 גרם גבינה כחושה 5%
50 גרם גבינת פטה כבשים 5% , מגוררת
קורט מלח
פלפל שחור, לפי הטעם
3 חלמונים
אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל 180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. להכנת הבצק: מניחים את הגבינה הכחושה בקערה ובעזרת מזלג מועכים.
    מוסיפים את הביצה, הרוויון, אבקת החלבון, אבקת האפיה והמלח,
    ומערבבים לבצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. מעצבים כל חלק לצורת ׳סירה׳
    ומשאירים במרכז מקום למילוי. אופים 20 דקות, עד להזהבה.
  4. להכנת המילוי: מניחים את הגבינה הכחושה והפטה בקערה ומערבבים
    היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ממלאים את סירת הבצק
    בתערובת הגבינות, מניחים בזהירות חלמון ואופים 5-8 דקות, עד
    שהגבינות נמסו והחלבון חצי עשוי. מגישים חם.
    *ערכים תזונתיים ליחידה אחת
קק"לחלבון, גרםפחמימה, גרםשומן, גרם
185174.210.9

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים