הסיר עשוי ברזל יצוק של המותג האוקראיני BRIZOLL.
הסיר החדש נועד לאפיית לחם משובח ולבישול ארוך של מגוון
תבשילי קדירה.
הסיר מתאים לכול סוגי הכיריים כולל אינדוקציה, ויש לו יתרון
מובהק היות והוא עמיד גם בטאבון ביתי עד 700 מעלות!!
לסיר מכסה ברזל המאפשר אגירת חום מיטבית והוא גם מתאים לבישול ואפייה
בנפרד.
טרנד האפייה בטאבון הביתי הפך ללהיט בישול ואפייה בטאבון מחייבים
שימוש בכלי בישול העמידים למעל 400 מעלות ( כלי בישול סטנדרטים דוגמת
יציקת אלומיניום/ תבניות קרבון סטיל אינם עמידים בחום כזה), ובזה היתרון
הגדול של השימוש בסיר היציקה שתכולתו 4 ליטר וקוטרו 24 ס"מ.
ועכשיו הסיר במחיר היכרות 199.90 ₪ במקום 399.90.
בדף הסבר לצרכן, מפורטות הנחיות לאופים ולבשלנים כיצד לדאוג לניקוי
מוקפד בתום השימוש בסירים העשויים ברזל טבעי, שכן לסירי ברזל יצוק אין
ציפוי נון סטיק, ולכן בתום השימוש, יש להקפיד על ניקוי השומר ומגן על הסיר.
ועכשיו, במיוחד לקראת הרכישה במחיר השקה, מתכון מנצח של 'מיס פטל' לאפיית
לחם ללא לישה עם שום וגבינות.
החומרים:
3 כוסות קמח לחם
1/4 כפית שמרים יבשים
1.5 כפיות מלח
1.5 כוסות מים פושרים
3 שיני שום כתושות
100 גרם פרמזן מגורדת
150 כרם מוצרלה מגורדת
ההכנה:
- מערבבים קמח ושמרים בקערה. מוסיפים מלח ומים ומערבבים בקצרה בכף עד שמתקבל בצק
אחיד, רך ודביק. - מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים למנוחה על השיש למשך 12-18 שעות. הבצק יתפח
ויתמלא בועות. - מקמחים היטב נייר אפיה ושופכים עליו את הבצק. מפזרים במרכז הבצק את השום, הפרמזן
והמוצרלה (ואם רוצים אפשר גם עשבי תיבול) ואוספים את הבצק מהקצוות פנימה מעל המילוי כך
שהבצק מכסה את כל המילוי. מקמחים גם מלמעלה ומכסים במגבת. - מניחים את הבצק למנוחה נוספת של כחצי שעה ובזמן הזה מכניסים את סיר הברזל לתנור
ומחממים לטמפרטורה של 180 מעלות למשך חצי שעה. - מוציאים בזהירות את הסיר הלוהט מהתנור, מרימים את הבצק ביחד עם נייר האפיה ומכניסים
אותו עם נייר האפיה לתוך הסיר.
מכסים את הסיר, מכניסים חזרה לתנור ואופים 40 דקות. מורידים את המכסה ואופים עוד 15-20
דקות עד שהלחם משחים יפה והבית מתמלא ניחוחות משכרים.