עוגת שוקולד בכוס:
רכיבים ( לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):
2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
4-7 כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה
1 ביצה
אופן ההכנה:
- לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
- להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד .
- לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
- אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.
ערכים תזונתיים לכוס:
קלוריות (קק"ל) | חלבון, גרם | פחמימות, גרם | שומן, גרם |
260 | 27 | 20 | 7.5 |