ביגה, רשת פרימיום של בתי קפה בולנז'רי- פטיסרי נוסח פריזאי-שיק, המונה כ 37 סניפים ברחבי
הארץ, משיקה תפריט חדש לשנת 2023, ומפתיעה עם מנות מיוחדות במיוחד.
התפריט החדש מורכב ממנות בריאות עשירות בערכים תזונתיים, התפריט הותאם לרוח התקופה
המשתנה והחשיבה שהובילה את רשת ביגה השנה לקחת את התפריט שלה לכיוון פיוז'ן עכשווי עם
טאצ' אינסטגרמי שלא פחות חשוב ועדיין שומרת על קו הפיין והייחודי שמלווה את הלב של הרשת.
התפריט החדש עשיר בטעים מיוחדים חוצי גבולות וארצות, חומרי גלם מיוחדים, שילוב של תרבויות
שונות והכל לצד צבעים עזים ובולטים שיוצרים ביחד שילוב של מנות מיוחדות וייחודיות שרשת ביגה
משיקה.
התפריט של ביגה לוקח את הקהל למסע של טעמים חובק עולם, מעשיר את החך הישראלי ומכיר לו
טעמים ושילובים מפתעים לצד מנות שנשארו בתפריט שאהובות ביותר על הקהל הישראלי.
המחשבה מאחורי התפריט הייתה לקחת חלק מהמנות של פעם, מנות שמזוהות עם עמים ותרבויות
שונות ולתת להם את הטאצ' העכשווי ואת האנטרפטציה של שנת 2023.
בתפריט ניתן למצוא מנות כמו: אודן קארי עגבניות ב 67 ₪ , פירמידות אורז הודיות ב 54 ₪ ,
קציצות דגים ברוטב חריף ב 85 ₪ , סלט זוקיני ב 48 ₪ , טורטליני ארטישוק ב 69 ₪ , קרפציו
חציל ב 49 ₪ ,בקלוואה קדאיף עם גבינת ברי על מצע רוטב דבש ב 49 ש"ח, פיצה פולנטה ומוצרלה
ב 62 ₪ , פסטות בטעמים חדישים ומיוחדים במחירים החל מ54 ₪ ועד 69 ₪ , גלידת מוצ'י יפנית
ב45 ₪ ועוד.
רשת ביגה החליטה השנה גם כן להכניס יותר טא'צ בילויי בוגר והכנסו ליין של קוקטליים מיוחדים
שנותנים מענה על כשרות המהדרין שיש לרשת ביגה בסניפים.
לצד התפריט החדש של ביגה בכל סניף קיימת מעדניה המציעה מבחר מאפים ולחמים המיוצרים
מחומרי גלם איכותיים וטבעיים בלבד הנאפים בעבודת יד בתנורי אבן, דברי מאפה טריים הנאפים
במקום ועשויים 100% חיטה מלאה ממחמצת, לחם שיפון עם גרעיני פשתן ושומשום, לחם עגבניות
מיובשות , לחם סלק עוד מגוון רחב של לחמים. בנוסף המעדנייה מציעה מגוון עוגות , עוגיות ,
מטבלים, ממרחים, מוצרים ללא גלוטן ומוצרים ללא סוכר שאותם ניתן לרכוש הביתה. הלקוח יכול
להמשיך את חווית המסעדה גם אצלו במטבח הביתי .
לרשימת הסניפים באתר