לרגל ל"ג בעומר בן&ג'ריס משיקים גלידה חדשה בטעם מרשמלו סמורס (S’MORES), במהדורה
מוגבלת. מדובר בגלידת שמנת משובחת המשלבת מרשמלו עם פירורי עוגיות, פרורי עוגיות שוקולד
וחתיכות פאדג.
סמורס, הוא ממתק פופלרי שאוכלים סביב המדורה, כשבמקורו מגיע מארה"ב. יש לסמורס גרסאות
שונות ורבות שהתפתחו עם הזמן והוא למעשה סנדוויץ של מרשמלו צלוי עם שוקולד, שמונח בין 2
ביסקוויטים. המנהג המוכר של צליית המרשמלו באש המדורה הוא עניין שהולך איתנו מהילדות,
כשמקור השם סמורס הוא קיצור של הביטוי SOME MORE (יותר/ עוד).
גלידת סמורס (מרשמלו) היא מוצר ייחודי ומיוצרת ע"י בן&ג'ריס ישראל, בטכנולוגייה חדשנית
וייחודית.
עכשיו, כשבן אנד ג'ריס דאגו לגלידה בטעם האהוב על ילדים ומבוגרים, אפשר להתפנק עם גלידה
קרה, מרעננת, טעימה גם לצד המדורה, כשל"ג בעומר מתקרב.
מחיר מומלץ לצרכן – 24.90 ש"ח.
כשרות-רבנות קרית מלאכי,ou
הגלידה מגיעה באריזת פיינט 500 מל'.
ניתן להשיג בכל רשתות המזון ורשתות השיווק, בחנויות הנוחות ובחנויות הפרטיות.
מתכון להכנת סנדוויץ' גלידת מרשמלו
גורמה במדורות ל"ג בעומר: מתכון באדיבות בן &גריס
למה להסתפק במדורות ל"ג בעומר רק במרשמלו חרוך, אם אפשר לגוון ולהציע לחוגגים מנה
אחרונה טעימה, יפה, מיוחדת, ממש מנת גורמה, המתאימה לכל בני המשפחה?
לרגל ל"ג בעומר, הידוע באחד ממנהגיו הבולטים, צליית מרשמלו סביב המדורה, מומחי בן אנד
ג'ריס מציעים מתכון יפה ומיוחד, להכנת סנדוויץ' גלידת הס'מורס (מרשמלו). אפשר להכין אותה
כמובן גם כל השנה…….
מצרכים:
- פיינט (מארז) גלידת בן & ג’ריס בטעם ס'מורס
- 1-2 מרשמלו
- 2 עוגיות גדולות
- 1-2 קוביות שוקולד חלב
אופן הכנה:
חותכים את הפיינט לרוחב באמצעות סכין גדולה, כך שייווצר מעגל מושלם של גלידה.
מסירים את עטיפת הפיינט מהגלידה, ומניחים את מעגל הגלידה שנוצר על משטח ישר.
חותכים את צידי העיגול כך שייווצר ריבוע.
צולים את המרשמלו בזהירות בתנור, בטוסטר אובן או באמצעות להבה, עד שצבעם
יהפוך לחום-זהוב.
שוברים עוגיות לכדי שני ריבועים ומניחים על צלחת. לאחר מכן מניחים את הגלידה,
השוקולד והמרשמלו בין העוגיות ונהנים מכל רגע!
בתאבון!