מגיש – שף קונדיטור אורן סניקר
אצל אורן הקונדיטוריה היא בית האומן ליצירות מאפה אמנותיות ומושלמות, את הידע שלו החליט
אורן לרכוש בבירות המאפים, פריז, איטליה ובריסל, שם הוא גם השתלם וגם עבד במסעדות יוקרה.
חלק מבין גולשי האתר וודאי טעמו מיצירותיו בחופשות יוקרה בחו"ל שם הוא עבד מספר פעמים
בחופשות כשרות ייעודיות לציבור החרדי.
ניתן להזמין את השף קונדיטור אורן סניקר לסדנאות ואירועים פרטיים
מתכון:
טראפלס שוקולד
500 גרם שוקולד מריר
400 גרם מחית נוגט(ניתן להשיג בחנויות מתמחות)
150 גרם שקד פרוס קלוי
100 גרם פקאן קלוי
קולים את הפקאן והשקדים ומקררים בצד
ממיסים את הנוגט והשוקולד המריר יחד עד לחיבור אחיד ביניהם.
מוסיפים את הפיצוחים הקלויים ומערבבים.
משטחים לתוך מגש 30×30
ומקררים בחוץ ליממה.
למחרת חותכים לקוביות. אפשר לצפות בקקאו או להמיס שוקולד ולקרר טיפה, לשטח על שיש ולקרר
לגמרי ואז עם סכין חדה לחתוך לרצועות. מניחים לתוך מגש ואת הקוביות מגלגלים לתוך הרצועות
שוקולד ומפדרים באבקת סוכר
שנה מתוקה!