100 גרם א.סוכר
200 גרם חמאה /מרגרינה
1 ביצה שלמה
לערבב יחד לערבוב אחיד וחלק
300 גרם קמח
להוסיף ולאחד לבצק אחיד.
להוציא ןלהשאיר למנוחה של שעה.
ניתן להוסיף פרג לקבלת מרקם של נקודות בבצק.או להחליף 30 גרם קקאו ולהפחית מהקמח.
מילוי תמרים.שוקולד
פרג
200 גרם חלב
50 גרם סוכר
כף דבש
להרתיח
200 גרם פרג טחון
100 גרם פירורי עוגיית
לאלה הרוצים לשמור על מתכון פרווה יכולים להשתמש ב חלב קוקוס או חלב סויה.
פורים שמח:)