0

לייקים

פסח כשר ושמח עם "משומשו"

משומשו מגישה מתכון לקינוח יפיפייה וטבעוני: קרם גבינת תות טבעוני בכוסות

יצרנית מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו, מגישה לרגל חג הפסח, יחד עם השפית
אביגיל מייזליק, מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש
בכוסות.

הקינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה, מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים
בארוחת ליל הסדר. חג כשר ושמח!


מצרכים (ל-8 מנות):
לתחתית:
2 כוסות פצפוצי אורז
3 כפות חמאת בוטנים
2 כפות סילאן
למלית:
300 גר' תותים קפואים
2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)
2/3 כוס סוכר
לציפוי: תותים טריים


אופן ההכנה:

  1. מכינים את התחתית: מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן
    ומערבבים בקערה עם פצפוצי האורז. יוצקים בתחתית של שמונה
    כוסות.
  2. מכינים את המלית: טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית,
    התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר. טועמים ומאזנים טעמים.
    במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון.
  3. בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים שכבה
    עד לגובה של כחצי כוס.
  4. חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם.
    מגישים קר ונהנים.

השימוש במתכון בממרח בטעם טבעי בסגנון שמנת של "משומשו". כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית ירושלים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב