המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים
או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא
תאמינו עד כמה שזה טעים.
בתיאבון!
מצרכים (לכ-12 יחידות):
150 גרם נקניק סלמי צרפתי של "מעדני יחיעם"
1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן
2-3 כפות חרדל דיז'ון
1 ביצה להברשה
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
- מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
- מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד
בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה. - מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים
בתוך תבנית שקעים. - מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים
מזהיבים.
כשרות מוצרי "מעדני יחיעם" בהשגחת הרבנות ובכשרות מהדרין של עטרה בית יוסף וקהילות.