0

לייקים

"מעדני יחיעם" מגישה מתכון טעים ויפיפה: פרחי בצק עלים וסלמי

חוזרים לשגרה עם "מעדני יחיעם" חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי.

המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים
או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא
תאמינו עד כמה שזה טעים.


בתיאבון!

מצרכים (לכ-12 יחידות):
150 גרם נקניק סלמי צרפתי של "מעדני יחיעם"
1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן
2-3 כפות חרדל דיז'ון
1 ביצה להברשה

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
  3. מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
  4. מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד
    בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.
  5. מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים
    בתוך תבנית שקעים.
  6. מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים
    מזהיבים.

כשרות מוצרי "מעדני יחיעם" בהשגחת הרבנות ובכשרות מהדרין של עטרה בית יוסף וקהילות.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב