0

לייקים

"משומשו" מגישה מתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה

יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה.

הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.


קיץ טעים ונעים!
מצרכים:
1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)
1/2 כוס מים
צרור עלי זעתר
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:

  1. למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ-
    1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.
  2. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש
    בתבלין זעתר מיובש.
  3. בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.

כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית ירושלים.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב