0

לייקים

לקראת יום העוגה המתקיים, רשת קפה גרג מציעה מתכון לעוגה עוגת מוס ריבת חלב

לעוגה חשיבות כה רבה עד כדי כך שמציינים עבורה בעולם, יום מיוחד.

יום העוגה נערך ב- 20.07.21 והקונדיטורים של רשת קפה גרג, חושפים את מתכון עוגת מוס ריבת חלב. עוגה
עשירה, מרשימה, ומתאימה לכל אירוח.


מרכיבים לבסיס העוגה:
100 ג' חמאה,
100 ג' סוכר,
2 ביצים,
100 ג' שוקולד מריר,
5 ג' וניל,
35 ג' קמח ללא גלוטן.
מוס ריבת חלב:
5 ג' ג'לטין ,
25 מ"ל מים קרים, 320
ג' ריבת חלב,
500 מ"ל שמנת מתוקה.
קראנץ':
100 ג' שוקולד לבן, 20
ג' פתיתי קוקוס קלוי.
ציפוי העוגה:
160 ג' ריבת חלב, 15 מ"ל שמנת מתוקה.

אופן הכנה:
בסיס – מניחים את השוקולד והחמאה בקערה, למיקרוגל.
טורפים פנימה סוכר ותמצית וניל. להוסיף ביצים ושאר מרכיבים.
יוצקים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בחום תנור 160 מעלות.
קראנץ' – מניחים את השוקולד בתוך קערה למיקרוגל,
מערבבים פנימה את פתיתי הקוקוס ויוצקים על גבי בסיס הבראוניז בשכבה אחידה.
מקפיאים עד השלב הבא.


מוס ריבת חלב – מערבבים את הג'לטין יחד עם המים הקרים. מניחים את ריבת החלב בקערה
למיקרוגל לריכוך. מקציפים את השמנת המתוקה, בהדרגה מוסיפים את ריבת החלב. מערבבים 2
כפות מהקצפת לתוך קערית הג'לטין המומס. יוצקים את המוס על גבי הקרנץ' שבתבנית ומקפיאים
למשך ארבע שעות עד שלב הציפוי.


ציפוי – מניחים בקערית חסינת חום את ריבת החלב יחד עם השמנת המתוקה, מחממים כדקה
במיקורגל לחימום וריכוך, מערבבים היטב ויוצקים בצורה אחידה על פני המוס. משיבים למקפיא
להתייצבות.
בתיאבון…. 

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב