0

לייקים

לקראת החנוכה: לביבות בריאות מועשרות בחלבון

לביבות הן מאכל שמזוהה עם חג החנוכה, איך נוכל ברוח החג, להכין לביבות שיהיו גם בריאות, גם טעימות וגם מפתיעות?

חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת
והבריאה להכנת לביבות בריאות מועשרות בחלבון!

מתוך ספר מתכוני הבריאות של
הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם
פירוט ערכים תזונתיים.

לביבות גבינה ואגס
15 לביבות
רכיבים
300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
2 כפות מדידה אבקת חלבון
קורט קינמון
1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד
    שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין
    הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
    טיפ
    אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס
    ערכים תזונתיים ליחידה אחת:
 קק"לחלבון, גרםפחמימה, גרםשומן, גרם
 484.63.31.6

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב