חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת
והבריאה להכנת לביבות בריאות מועשרות בחלבון!
מתוך ספר מתכוני הבריאות של
הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם
פירוט ערכים תזונתיים.
לביבות גבינה ואגס
15 לביבות
רכיבים
300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
2 כפות מדידה אבקת חלבון
קורט קינמון
1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד
שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס. - מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין
הלביבות. - אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
טיפ
אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס
ערכים תזונתיים ליחידה אחת:
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם | |
48 | 4.6 | 3.3 | 1.6 |