קינוח שוקולדי מושלם ומועשר בחלבון שאפשר להכין עם הילדים: קיפודי שוקולד! מתוך
ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים
מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
רכיבים:
7 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד (או 6 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
- 1 כף מדידה PRO MAX שוקולד)
1/3 כוס מים
1 ביצה
1 חלבון ביצה
1 כף מדידה אבקת חלבון
1 כף שוקולד צ׳יפס
2 כפות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה, קצוצים
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.
- בעזרת כף מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשאירים בין כל תלולית מרווח
היקפי של 3 ס״מ. - אופים 10 דקות, עד להזהבה. מצננים בתבנית 10 דקות.
*ערכים תזונתיים ליחידה אחת
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם |
64 | 5.4 | 5.1 | 2.2 |