1

לייקים

המותג הרבלייף מציע מתכון מנצח

לרגל יום שטרודל התפוחים הבינלאומי, עוגת תפוח בדבש!

שתפו:

המותג הרבלייף מציע מתכון מנצח

לרגל יום שטרודל התפוחים הבינלאומי, עוגת תפוח בדבש!

שתפו:

לרגל יום השטרודל הבינלאומי ( החל ב 17.6) המותג הרבלייף מציע מתכון להכנת עוגת תפוח  בדבש עשירה בחלבון, טעימה ומקורית, קלה להכנה.  

רכיבים:

2 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית, מקולפים, ללא הליבה, חתוכים לקוביות קטנות

2 כפות קמח שקדים

2 כפיות אבקת אפיה

קורט מלח

½ כפית קינמון

½  כוס חלב דל שומן/ משקה סויה/ שקדים/ שיבולת שועל

2 ביצים

1 פקק תרכיז משקה אלוורה הרבלייף  (פרווה)

דבש להגשה

רצוי  להעשיר בחלבון באמצעות :

  7 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין הרבלייף (פרווה)

  2 כפות מדידה אבקת חלבון הרבלייף (חלבי)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ ומרפדים בנייר אפיה.
  2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה 1 וניל כשר למהדרין, אבקת החלבון, אבקת האפייה, קמח השקדים ,קורט המלח והקינמון ומערבבים היטב.
  3. בקערה נפרדת, מניחים את החלב, הביצים ותרכיז משקה האלוורה ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את התערובת היבשה לבלילה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מקפלים פנימה את קוביות התפוחים.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.
  7. אופים 25-30 דקות, עד להזהבה. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
קלחלבון (גר)פחמימה (גרם)שומן (גרם)
99466.499.735.8
  • לפני ההגשה יוצקים מעט דבש מעל העוגה .

                      *ערכים תזונתיים לכל  התבנית

המתכון באדיבות הרבלייף

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים