1

לייקים

עוגת שוקולד 'טריקולד' –  ללא גלוטן מרשת ביגה

לרגל יום השוקולד מתכון להכנת עוגת שוקולד 'טריקולד'

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

עוגת שוקולד 'טריקולד' –  ללא גלוטן מרשת ביגה

לרגל יום השוקולד מתכון להכנת עוגת שוקולד 'טריקולד'

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

לרגל  יום השוקולד הבינלאומי,  המתרחש ברחבי העולם מדי שנה ב-7 ביולי, הנחשב כחגיגה הכוללת צריכת שוקולד,  בעיקר כמנת קינוח מושלמת וכממתק הנחשק ביותר בעולם.

שרית גז, הקונדיטורית של רשת קפה ביגה,  מציעה מתכון לעוגת  השוקולד הכי מיוחדת בביגה: 'טריקולד',  ללא גלוטן …מדובר בעוגת שכבות שוקולד בצבעים, טעימה, עשירה  ויפה להגשה, מתאימה כמנה אחרונה לכל ארוחה, ומותאמת גם לילדים ומבוגרים שנמנעים מלאכול גלוטן.

רכיבים לתחתית עוגת שוקולד פריך:

300 גרם פתי בר ללא גלוטן

100 גרם חמאה

1 חבילה שוקולד מריר 70% קקאו (100 גרם )

אופן ההכנה:

יש להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו .

יש לטחון את הפתי בר ומוסיפים את המחאה והשוקלד לאחר המסה ומערבבים לעיסה אחת .

יש לשטח את התערובת על התבנית

שכבה שוקולד מריר:

2 חבילות שוקלד מריר 70% קקאו (200 גרם )

1 חבילה שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

יש להמיס את השוקולד במיקרו .יש לערבב בקערה את הגלטין והמים.

מקציפים שמנת במהירות בינונית ומוסיפים את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

יש לשטח על שכבת הפתי בר שכבה אחידה ולהכניס למקפיא למשך 20 דק , יש לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאו שראה את הצבעוניות הנכונה.

שכבה שוקולד חלב:

2 חבילות שוקלד חלב (200 גרם )

1 חבילה שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

יש להמיס את השוקולד במיקרו .יש לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

מקציפים שמנת במהירות בינונית ומוסיפים את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

יש לשטח על שכבת השוקולד מריר שכבה אחידה ולהכניס למקפיא למשך 20 דק , יש לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאו שראה את הצבעוניות הנכונה.

שכבה שוקולד לבן:

2 חבילות שוקלד לבן (200 גרם )

1 חבילה שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

יש להמיס את השוקולד במיקרו .יש לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

מקציפים שמנת במהירות בינונית ומוסיפים את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

יש לשטח על שכבת השוקולד חלב שכבה אחידה ולהכניס למקפיא למשך 20 דק , יש לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאו שראה את הצבעוניות הנכונה.

ציפוי שוקולדים גנאש

1 חבילה שוקלד מריר (100 גרם )

1 חבילה שוקלד חלב (100 גרם )

חצי מיכל שמנת מתוקה 38% (125 מ"ל)

יש להמיס את השוקולד במיקרו . ולערב את השמנת בהדרגה עם כף עד שנהיה אחיד.

למזוג את הרוטב על השכבה העליונה על שכבת השוקלד לבן ולהכניס למקרר

בתאבון!

דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה