1

לייקים

מתכון לדג לברק שלם צלוי במחבת

באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

שתפו:

מתכון לדג לברק שלם צלוי במחבת

באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

שתפו:

חגי תשרי אוטוטו כאן ואיתם ארוחות החג הטעימות. הסוד במנה מנצחת הוא שתהיה כמובן טעימה
מאוד, מרשימה למראה ותשאיר חותם בקרב האורחים. יחד עם זאת, רצוי שלא תדרוש זמן הכנה
ממושך והרבה מצרכים. המתכון המהיר לדג לברק שלם הצלוי במחבת הוא בדיוק כזה!

מצרכים:
2-4 דגי לברק טריים
עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה
לימון
מלח/פלפל

אופן ההכנה:
ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון 
חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.
מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הדג על מחבת Non Stick איכותית של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הדג עד
שהעור הופך פריך מאוד.
הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.

חג שמח ובתיאבון!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים