1

לייקים

מתכון להכנת מנה עיקרית מרשימה לראש השנה

קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות

שתפו:

מתכון להכנת מנה עיקרית מרשימה לראש השנה

קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות

שתפו:

ראש השנה מגיע ואיתו השאלה מה מגישים למנה עיקרית, מנה מרשימה, עשירה וטעימה שתהפוך לכוכבת
הערב… המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון לערב ראש השנה ולחגי תשרי מנת פרגיות חגיגית
בטעמים שכולם אוהבים, לארוחת חג של מאסטר שפים!


כי גם בחג, במאסטר שף לא מתפשרים על אף ארוחה
המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית לכל ארוחה חגיגית.
מצרכים:
6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
מלח ופלפל
6 כפות רוטב סויה מאסטר שף
6 כפות יין לבן
3 כפות דבש
1 כף חרדל מאסטר שף
4 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום מאסטר שף
2 כפות שמן
חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים
12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס
סלסלת פטריות שמפיניון
הוראות הכנה:
מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
יוצקים מעל שמן זית
צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או
מים.
בתאבון ושנה טובה

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים