2

לייקים

חוגגים סוכות עם "פסטה ריקו"

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל סוכות מתכון חגיגי ומיוחד

שתפו:

חוגגים סוכות עם "פסטה ריקו"

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל סוכות מתכון חגיגי ומיוחד

שתפו:

טורטליני ראגו עם אפונה ועגבניות

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה
בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חג הסוכות מתכון חגיגי ונפלא, של
טורטליני ראגו עם אפונה, בצל סגול ועגבניות שרי. תבשיל טעים ומזין שמוכן
בקלות ובמהירות, היכול לשמש כמנה עיקרית או כתוספת בארוחת החג.
השימוש במנה בטורטליני ראגו מכסה אנטריקוט מסדרת הבשר המצוינת של
"פסטה ריקו".


חג שמח!
מצרכים (לכ- 4 מנות):
1 חבילה טורטליני ראגו מכסה אנטריקוט של "פסטה ריקו"
1 כוס אפונה מופשרת
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
3 שיני שום פרוסות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 כוס מי בישול של הטורטליני
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
5 כפות שמן זית
 אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הטורטליני על פי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
    שומרים כוס אחת ממי הבישול.
  2. במחבת רחבה שמים שמן זית ובצל סגול, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים
    שום, חצאי עגבניות וכוס אפונה. מערבבים, מוסיפים תבלינים וכוס ממי
    הבישול ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש מוסיפים את הטורטליני ואת הפטרוזיליה.
  4. מערבבים בזהירות ומגישים חם.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים