1

לייקים

בשורות טובות, בשרים טובים

סניפי 'Ruben' בכשרות מהדרין

שתפו:

בשורות טובות, בשרים טובים

סניפי 'Ruben' בכשרות מהדרין

שתפו:

הכתבה שלפניכם תעשה אתכם רעבים לבשר עשוי היטב, עסיסי ומלא טעמים.

למזלכם, אחד מ-25 הסניפים של רשת הבשרים וההמבורגרים
הכשרה 'רובן' כנראה קרוב אליכם. והחדשות הכי טובות: מבחר סניפים
עוברים בימים אלה לכשרות הרב מחפוד המהודרת. יאמי!

מכירים את זה שאתם יושבים במסעדה, נותנים ביס, ופתאום מרגישים 'וואו'? מכירים את
המנות האלה שהן לא בהכרח גורמה לאנינים וקולינריה למתקדמים, אבל פשוט עושות לכם
חגיגה שלמה בפה? לכמה רגעים הלב מתמלא באושר, הראש מנסה לזהות את השילוב
המדויק של הרכיבים והתבלינים, ורק מתחשק לכם לגשת למטבח ולתת חיבוק לשף שחשב
בדיוק עליכם.


אם ההעדפה שלכם באוכל היא בשרים משובחים, אולי קצת התקשיתם לזכות בחוויות טעם
שכאלה. לשומרי הכשרות למהדרין, כידוע, יש הרבה פחות אפשרויות כשמדובר במסעדות
בשריות, ומי שלא מתפשר על ההשגחה חייב להתפשר על איכות המנות ו/או על המחיר. חייב?
מה פתאום? לא כש'רובן' בסביבה – ועם 25 סניפים בפריסה ארצית, 'רובן' תמיד בסביבה.


'Ruben', רשת כשרה להמבורגרים, כריכים ובשרים באווירה אמריקאית, מתמחה באוכל
טעים, אבל ממש ממש טעים. הנתחים הטובים ביותר מקבלים כאן טיפול מקצועי ואוהב,
משתדכים עם ירקות טריים, מתעטפים בתיבולים מושקעים ויוצרים מנות סופר-מפנקות, שלא
לומר מושחתות. כאלה שגורמות לעיניים להיפקח בהפתעה ולפה למלמל, בין ביס לביס:
"מממממ… זה טוב!".
"שומרי הכשרות הרגילה כבר מכירים ואוהבים אותנו", מספר בראל רז ממנהלי הרשת, "אבל
לא הפסקנו לקבל בקשות ש'נעשה מהדרין'. הראשון בסניפים שהינו מהדרין מזה כשנתיים,
הוא סניף כנפי נשרים בירושלים ולאחרונה עברו לכשרות מהודרת סניפי Ruben בקריון
שבקריות, בעפולה, ובצומת הפיל שבתל-אביב שהינו מסניפי הדגל שלנו – שכבר שמחנו לפגוש
בו השבוע סועדים חרדים מבני-ברק, פתח-תקווה, ראשל"צ ואפילו נתניה".


עוד סניפי מהדרין בהתהוות: מחנה יהודה בירושלים, בית שמש, והיד עוד נטויה. איזה
מהדרין? מלבד סניף עפולה שבכשרות מהדרין של הרבנות המקומית, נושאים שאר סניפי
המהדרין של Ruben את כשרות בד"ץ 'יורה דעה' בראשות הרב שלמה מחפוד שליט"א. אז
אם רציתם לקבוע עם חברים, לצאת לבילוי זוגי או לקחת את המשפחה לחוויה של דיינר
אמריקאי, סוף סוף יש לאן.

מהודר עם בשר

מה אוכלים ב-Ruben? בשר, והרבה. מכריך 'רובן' הניו-יורקי עד 'סלופי ג'ו' נוסח טקסס,
מסטייקים מובחרים, אסאדו ובשרים במשקל כבד (נראה אתכם משתלטים על ספיישל הקילו)
עד המבורגר בלחמניה, שניצל בג'בטה או כנפיים עם צ'יפס טרי, תוספות שוות ובירה מהחבית.
יש גם מבחר מנות ראשונות, יינות וקוקטיילים, קינוחים, מנות לילדים ועוד. בשר לא מדבר אליכם? לבחירתכם שלל מנות צמחוניות וטבעוניות. מעדיפים לאכול בבית?

ברוב הסניפים שירותי טייק-אוויי ומשלוחים.


"השקענו במעבר למהדרין המון מאמצים ועלויות", משתף רז, "כדי להציע את המנות
המצליחות שלנו בכשרות הכי טובה. בכל סניף יש מעשנה, שנתחי בשר מתבשלים בה לאיטם
כל הלילה ומוגשים ביום, ספוגים בטעמים ונמסים בפה. אין אצלנו אבקות מרק וחומרי טעם.
הלחמים טריים, הרטבים טבעיים, אפילו הצ'יפס נעשה מתפוחי-אדמה טריים – ובזה אנחנו בין
הרשתות היחידות בארץ. שואלים אותי: 'איפה קנית את הצ'יפס הנהדר הזה?' ואני עונה: 'אצל
הירקן'…".


"הסגנון של Ruben הוא קליל ונגיש", מסכם רז, "ולמרות השפים המעולים שמאחורינו, האוכל
שלנו מכוון לכולם – הכל מוכן במקום, טרי, מגוון ובאווירה שכיף לחזור אליה. לכן כל כך מרגש
לראות קהלים חדשים שבאים, פותחים שולחן, נהנים ומחמיאים. בשביל רגעים כאלה הפכתי
למסעדן". ואנחנו? האמת, נהיינו רעבים. סליחה, אפשר להזמין?

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים