סיר עמוק ארבל.
מצרכים:
למלית הקובה:
300 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ מאוד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
כפית בהרט
לבצק הקובה:
2-2.5 כוסות סולת
כף שמן
רבע כפית מלח
1-1.5 כוסות מים
למרק:
2 כוסות קוביות דלעת
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות קלופות קצוצות
3 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
שליש כוס מיץ לימון
כף בהרט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
5 כוסות מים
כף סוכר
אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית
2.יוצרים כדורים קטנים ומקפיאים לשעה על מגש
- מערבבים את מרכיבי בצק הקובה
- עוטפים את כדורי הבשר בבצק.
- בסיר עמוק מניחים שמן, בצל , עגבניות ,סלרי ותבלינים מערבבים מוסיפים דלעת, רסק, מים ומיץ
לימון, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקובה. - מבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות מקפידים לערבב כל כמה דקות.