1

לייקים

מתכון למרק קובה באדיבות "סולתם"

הכנת המרק בסיר עמוק ארבל

שתפו:

מתכון למרק קובה באדיבות "סולתם"

הכנת המרק בסיר עמוק ארבל

שתפו:

סיר עמוק ארבל.


מצרכים:
למלית הקובה:
300 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ מאוד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
כפית בהרט


לבצק הקובה:
2-2.5 כוסות סולת
כף שמן
רבע כפית מלח
1-1.5 כוסות מים

למרק:
2 כוסות קוביות דלעת
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות קלופות קצוצות
3 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
שליש כוס מיץ לימון
כף בהרט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
5 כוסות מים
כף סוכר


אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית
2.יוצרים כדורים קטנים ומקפיאים לשעה על מגש

  1. מערבבים את מרכיבי בצק הקובה
  2. עוטפים את כדורי הבשר בבצק.
  3. בסיר עמוק מניחים שמן, בצל , עגבניות ,סלרי ותבלינים מערבבים מוסיפים דלעת, רסק, מים ומיץ
    לימון, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקובה.
  4. מבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות מקפידים לערבב כל כמה דקות.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים