1

לייקים

חורף נעים עם "פסטה ריקו"

מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום

שתפו:

חורף נעים עם "פסטה ריקו"

מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום

שתפו:

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל החורף מתכון למרק הידוע עם תוספת מפתיעה של פסטה טרייה

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הילה וייס (אהבה יומיומית), מתכון למרק חם, מנחם ומחזק המתאים במיוחד לימי החורף
הקרים: מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה. השימוש במתכון בפסטה טרייה מחיטת דורום איכותית, שיחד עם הכורכום והירקות הטריים מהווה ארוחה נפלאה ומענגת.


חורף חם ונעים!


מצרכים (לכ- 4-6 מנות):
3 עגבניות בשלות
1 זוקיני בינוני
1/2 כרובית טרייה
1 בצל בינוני
2 גזרים
1 בטטה
1 ענף סלרי
4 שיני שום
1/2 כוס פסטה טרייה של "פסטה ריקו" (מסוג בוסיאטה, פנה, מחיטה מלאה
ועוד)
1/2 כפית כורכום טרי מגורד
1/4 כוס פרמז'ן מגורד
3 כפות שמן זית
4 כוסות מים
1/2 כפית מלח גס

קורט פלפל שחור גרוס
אופציונלי: ענף רוזמרין
אופן ההכנה:

  1. קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות.
  2. בסיר מחממים שמן זית ומוסיפים את הכורכום. מערבבים דקה, מוסיפים
    את כל הירקות ומערבבים.
  3. מבשלים על אש גבוהה במשך כ- 5 דקות, מכסים במים, מוסיפים מלח
    גס, מכסים ומבשלים על אש גבוהה כעשרים דקות.
  4. טוחנים חצי מכמות המרק עם מוט בלנדר ומשאירים מעט קוביות ירקות
    בסיר ומחזירים לאש.
  5. מוסיפים פסטה טרייה וענף רוזמרין, ומבשלים כעשרים דקות נוספות על
    אש בינונית.
  6. מערבבים פנימה את הפרמז'ן והפלפל השחור ומגישים.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים