2

לייקים

סופגניות ללא גלוטן להכנה גם בבית

מתכון בייתי, קליל וטעים לסופגניות ללא גלוטן

שתפו:

סופגניות ללא גלוטן להכנה גם בבית

מתכון בייתי, קליל וטעים לסופגניות ללא גלוטן

שתפו:

רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת ביגה, מעניק מתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן, שכל אחד
יכול להכין בבית. … וההצלחה מובטחת. המתכון מעולה, טעים, קל, ומהיר ומומלץ לשוחרי בריאות,
חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק.

לסוגפניות של ביגה: כשרות: חלבית – בדץ בית יוסף.


חומרי גלם:
תערובת ללא גלוטן – 500 גרם
סוכר – 75 גרם
שמרים יבשים – 17 גרם
מים – 525 גרם
שמן קנולה – 30 גרם
מלח – 5 גרם
הוראות הכנה: יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב
במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות. להוסיף את
המלח, לערבב במהירות בנינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות )
תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס
זמן אפייה: 11-14 דק'

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים