2

לייקים

מתכון קדירת בקר ושורשים חורפית

המתכון באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

שתפו:

מתכון קדירת בקר ושורשים חורפית

המתכון באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

שתפו:

חומרים:
1 קג בשר בקר חתוך לקוביות של 3 על 3 (מספר 8 או אווזית)
חבילה של בצלי פנינה חצויים
2 גזרים חתוכים גס
1 כרישה גדולה חתוכה גס
3 גבעולי סלרי חתוכים גס
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל גרוס
3 עלי דפנה ו- 10 יחידות גרגרי פלפל אנגלי
צרור טימין
2 בקבוקי יין אדום איכותי
מעט קמח
ציר בקר או ציר עוף
 
אופן הכנה:
בקערה שמים את הבשר, מתבלים בפלפל גרוס בנדיבות ומכסים ביין מבקבוק אחד ומשרים במקרר לילה
שלם.
יום למחרת מסננים את היין וזורקים לפח.
לסיר גדול, יוצקים שמן, מקמחים קלות את הבשר ומטגנים 3-4 דקות עד שמשחים מכל הצדדים ומוציאים
החוצה.
לאותו שמן מוסיפים את הירקות, מטגנים 5-7 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, יוצקים את בקבוק היין השני, מוסיפים ציר בקר או עוף לכדי כיסוי, מתבלים במלח
ופלפל, עלי דפנה ופלפל אנגלי וצרור טימין ומביאים לרתיחה.
מסירים את הקצף מכסים ומכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל- 3 שעות.

המתכון באדיבות השף גיל אבירם ורשת כלי הבישול והאפייה סולתם

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים