1

לייקים

מתכון להכנת שניצל קריספי

לרגל יום השניצל מתכון להכנת שניצל קריספי טעים במיוחד

שתפו:

מתכון להכנת שניצל קריספי

לרגל יום השניצל מתכון להכנת שניצל קריספי טעים במיוחד

שתפו:

ב-3 צורות הגשה שונות וטעימות!

לרגל "יום השניצל" שיחול ב-23.2, המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון להכנת שניצל
קריספי טעים במיוחד,ב -3 צורות הגשה שונות.


חומרים ל-4-6 מנות:
500 גרם חזה עוף פרוס דק
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
2 ביצים
1 כף חרדל דיז׳ון גרגירים ו/או 1 כפית חרדל דיז׳ון חלק מאסטר שף
1 כף מיונז שום מאסטר שף
1 כף רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
לציפוי:
1 כוס קמח
1 כוס קורנפלור
בלילת ביצים
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף
אופן ההכנה:

  1. מכינים שתי קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם.
  2. משרים את חזה העוף הפרוס בבלילה 10 דקות.
  3. מצפים את הנתחים בפירורי לחם ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
  5. מטגנים את הנתחים הפרוסים עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.

שלוש צורות הגשה:

  1. בטורטיה (ראפ) – מורחים טורטיה במיונז שום לחיץ מאסטר שף, מוסיפים אבוקדו,
    עגבניות וכוסברה. מוסיפים רצועות שניצל ומגלגלים.
  2. בבגט, בסגנון מוקפץ תאילנדי – מערבבים בקערה רצועות של כרוב, גזר ופלפל עם
    רוטב טריאקי מאסטר שף. מורחים את הבגט במיונז לחיץ ספייסי מאסטר שף וממלאים
    בירקות וברצועות שניצל. ניתן להוסיף גם רוטב סרירצ'ה מאסטר שף בסיום.
  3. בלחמניה – בסגנון יום שישי, עם מטבוחה וירקות – מבשלים עגבניות מאסטר שף עם
    פלפלים, פפריקה ושום, על אש קטנה במשך שעה וחצי. מורחים בלחמניה, מוסיפים
    שניצל ואם רוצים גם פרוסות חציל מטוגנות.

בתאבון

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים