1

לייקים

מתכון לארוחה איטלקית מיוחדת וכשרה לפסח

קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית

שתפו:

מתכון לארוחה איטלקית מיוחדת וכשרה לפסח

קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית

שתפו:

אם בא לכם להפתיע את האורחים בחג הפסח או את בני המשפחה, במנה טעימה, כשרה וקלה
להכנה, רשמו מתכון להכנת: קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית.


קרוקט זה שם המתאר מאכל קראנצ׳י, המתפוצץ בפה, ומלא בכל טוב. קרוקט זה כדור מתובל
בהמון דברים טובים וטעימים ומצופה בפירורי קמח מצה, סוג של טאפאס יפה להגשה.


מותג הטונה המוביל באיטליה ריו מרה מציע לחג, מתכון כשר לפסח: קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית.
מצרכים:
1 כרובית
1 קופסת 160 גרם של ריו מרה בשמן זית
עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ
שן שום
1 ביצה
חלב, לפי הצורך
50 גרם גבינת פקורינו רומנו מגוררת
מלח ים
לציפוי
1 ביצה טרופה עם כף מים
פירורי קמח מצה
פלפל שחור
שמן עמוק לטיגון
הוראות הכנה:

  1. שוטפים, מנקים ומרתיחים את הכרובית במים רותחים מומלחים. מועכים עם מזלג עד
    למרקם מחית ומערבבים עם הטונה .
  2. קוצצים את העירית והשום עם הגבינה המגוררת ומוסיפים לכרובית. כעת מוסיפים את הביצה
    הטרופה קלות, כמה כפות חלב וזילוף פלפל גרוס.
  3. מניחים במקרר לכחצי שעה. בשלב זה יוצרים מהתערובת קציצות קובה קטנות, טובלים בביצה
    הטרופה ומצפים בפירורי קמח מצה. מטגנים בכמות נדיבה של שמן רותח עד להזהבה. מסננים את
    הקרוקטים על נייר סופג.
    *ניתן להחליף את הכרובית במחית תפו"א
    *ניתן להוסיף לתערובת 2 כפות גבינת ריקוטה.
    המתכון באדיבות RIO MARE
    בתאבון

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים