1

לייקים

מתכון שוק אוסובוקו טלה

מתכון באדיבות השפית רותם ניצן ורשת סולתם

שתפו:

מתכון שוק אוסובוקו טלה

מתכון באדיבות השפית רותם ניצן ורשת סולתם

שתפו:

סדרת כלי בישול Provence
מצרכים:
5 יחידות אוסובוקו טלה
15 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים גס
שורש סלרי פרוס בעובי 1 ס"מ
2 ענפי מרווה
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
חצי בקבוק יין אדום
4 עלי דפנה
1 פלפל צ'ילי יבש
אופן ההכנה:

  1. מכניסים 3 שיני שום לכל נתח אוסובוקו ומתבלים במלח ופלפל.
  2. מחממים שמן זית בסיר על אש גדולה וצורבים את נתחי האוסובוקו מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן זית בסיר נפרד רחב, מוסיפים את הירקות ומשחימים מעט עד שמתחילים להתרכך.
  4. מוסיפים מרווה, דבש וסויה ומבשלים 4 דק׳.
  5. מוסיפים את הבשר והיין ומצמצמים את הנוזלים למחצית הכמות.
  6. מוסיפים פלפל, עלי דפנה, פלפל צ'ילי יבש. מכסים במים בדיוק עד כיסוי האוסבוקו ולא יותר,
    מרתיחים, מקטינים את האש וסוגרים היטב.
  7. מבשלים כ־3 שעות עד שהבשר רך ונימוח.

המתכון באדיבות השפית רותם ניצן ורשת כלי הבישול והאפייה סולתם

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים