בתפריט: פלאפל בריבוע', הטעם הקלאסי, 'פלאפל סבזי'- מבוסס על הסבזי הפרסי, ו'פלאפל נבלוסיה'- המבוסס על טעמי עמבה ובהרט
חברת אל על כבר 75 שנים מזוהה עם מדינת ישראל ועם הישראליות, וכידוע אין דבר יותר ישראלי ממנת פלאפל חמה!
לרגל יום העצמאות ה-75 של המדינה, מטוסי אל על התחדשו במנת דגל ייחודית בהסתמך על המאכל הכי ישראלי שיש. כחלק מפעילות 'מחניודה בריבוע', שף אל על, אסף גרניט, בנה תפריט מיוחד בשיתוף רשת הפלאפל הגדולה בישראל 'פלאפל בריבוע'. במסגרת הפעילות הוגשו בטיסות נבחרות של אל על ביום העצמאות, שלוש מנות פלאפל שונות בטעמים ייחודיים המסמלים את ישראל ככור היתוך – 'פלאפל בריבוע', הטעם הקלאסי המוכר, 'פלאפל סבזי' – מבוסס על הסבזי הפרסי עם טעמי לימון פרסי ועשבי תיבול, ו'פלאפל נבלוסיה' – המבוסס על טעמי עמבה ובהרט.
המנות הוגשו עם כלל התוספות שאי אפשר לאכול בלעדיהן מנת פלאפל – סלט קצוץ, חמוצים, טחינה לימון כבוש, טחינה ירוקה וצ'יפס, ולקינוח הוגש מלבי עם קולי סלק ופירות אדומים.
קרדיט צילום: דוברות אל על