1

לייקים

מתכון חגיגי וטעים לחג השבועות

מאפה במילוי גבינות וטונה בסגנון איטלקי

שתפו:

מתכון חגיגי וטעים לחג השבועות

מאפה במילוי גבינות וטונה בסגנון איטלקי

שתפו:

אין כמו מאפה לשולחן חג השבועות, גם טעים, יפה, חגיגי ומשתלב עם הכול. מותג הטונה המוביל
ריו מרה מציע מתכון קל להכנת מאפה בורקס במילוי גבינות וטונה, בסגנון איטלקי.


למוצרי ריו מרה – כשרות בד"צ אגודת ישראל


מצרכים:
200 גר' גבינות (מוצרלה, צהובה)
2 ביצים
קופסת טונה ריו מרה 160 גר'
קופסת גבינת קוטג'
בצק עלים מופשר
כף שומשום
לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום לבן/ שחור
הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-200°.
  2. מערבבים יחד בקערה – קוטג', גבינות קשות, ביצה טרופה, מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מוסיפים לתערובת הגבינות קופסת טונה ריו מרה מסוננת ומערבבים לאחידות מלאה.
  4. חוצים ל- 2 את בצק העלים ופורסים חלק אחד על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל
    הבצק את התערובת עם הגבינות והטונה. מכסים עם החלק השני של הבצק תוך כדי הידוק הקצוות
    של הבצק התחתון עם העליון בעזרת מזלג, לסגירה מלאה.
    אופציית מלוי נוספת: פורסים חלק ראשון על משטח עבודה גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה,
    שמים חצי מהכמות של תערובת הגבינות והטונה לאורך שורה ובמרחק של כ-2 ס"מ מהקצוות של
    הבצק. מגלגלים את הבצק לרולדה שבסיומה ניצור צורת ספירלה.
    מעבירים את ספירלת הבצק בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפיה ועוברים למילוי וגלגול של החצי
    השני של הבצק.

מורחים ביצה טרופה על גבי הבצק ומפזרים שומשום בנדיבות.
מכניסים לתנור ל 40 דק או עד שהמאפה זהבהב ופריך.
בתיאבון!


המתכון באדיבות RIO MARE

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים