ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק לרגל חג השבועות: פסטה מפלדינה, המצטרפת
לסדרת הפסטות החגיגית קולציונה הכולל את הפסטות: אמיליאנה טליאטלה, טליאטלה פליה א
פיינו ואורקייטה.
פסטה מפלדינה החדשה, נקראת לכבודה של הנסיכה מפאלדה מסאבויה, אחותו של מלך איטליה
האחרון, אומברטו השני. הפסטה מייצגת את הצד המעודן של המסורת הגסטרונומית הנפוליטנית.
הפסטה מגיעה בפורמט של פסטה ארוך, משופר על ידי סלסול בקצוות שנשאר מוגדר היטב גם
לאחר הבישול. שילוב זה יוצר מרקמים שונים בין הקצוות הגליים לחלק השטוח המרכזי. אידיאלי
להגברת הטעמים של הרטבים המעודנים ביותר.
כל מוצרי הסדרה מצטיינים בטעם משובח, מרקם אחיד ששומר על צורתו ונגיסותו גם לאחר
הבישול, ובדומה ליתר המוצרים של ברילה המצטיינים באיכות פרימיום וטעם של פסטה איטלקית
אמיתית.
טיפ מהשף של ברילה: כדי להגיע לדרגת אל דנטה מושלמת, ניתן לבשל דקה אחת פחות מהמצוין על
האריזה ולהשלים את דקת הבישול בתוך הרוטב.
זמן בישול: 9 דקות
מחיר לצרכן מומלץ (על פי אתר פרייסס) :₪ 12.90 – 15.90 ₪
כשרות: בהשגחת הבד"צ אגודת ישראל
תכולה: 500 גרם
את כל מוצרי "ברילה" ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ