1

לייקים

שבועות ללא לקטוז

מתכון להכנת גבינת קשיו טבעונית - ביתית

שבועות ללא לקטוז

מתכון להכנת גבינת קשיו טבעונית - ביתית

שתפו:

חג השבועות בפתח וכל מוצרי החלב נחטפים מהמדפים…. אבל מה אוכלים אלו שלא נוגעים
בגבינות? חברת אורגניקזון המייבאת ומשווקת מוצרים אקולוגיים וידידותיים לסביבה, מציעה
מתכון להכנת גבינת קשיו ביתית, טעימה וטבעונית.


מדובר בגבינת קשיו שמתאימה כממרח, מילוי למאפים או אפילו פלטת גבינות. אפשר להפוך אותה
לגבינה משודרגת עם טעמים שאוהבים, לדוגמא טימין, שום, סומק או זעתר. בזכות שימוש בבד
חביצה לבישול אקולוגי של המותג: if you care אנו שומרים גם על איכות הסביבה ושומרים על
הבריאות.


רכיבים לגבינת קשיו:
2 כוסות קשיו טבעי.
1/2 כוס מים.
1 מיץ לימון.
1/2 כפית מלח.
תבלינים לפי הטעם.
אופן הכנה:

  1. להשרות את הקשיו למשך 20 דקות במים רותחים.
  2. לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.
  3. להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין
  4. להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול של if you care וליצור כדור עם קשר החלק העליות
    של הבד.
  5. להניח במסננת למשך לילה שלם על מנת שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.

בתאבון וחג שבועות שמח!
המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי)

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים