1

לייקים

מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים

'פיש אנד צ'יפס' באדיבות מותג מאסטר שף

שתפו:

מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים

'פיש אנד צ'יפס' באדיבות מותג מאסטר שף

שתפו:

לרגל יום הצ'יפס: מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים

ב 13 ליולי נחגוג גם בישראל את 'יום ה'ציפס הבינלאומי'. אז למי שחובב דגים וצ'יפס, מומחי
המותג הקולינארי מאסטר שף, הכינו מתכון להכנת 'פיש אנד צ'יפס', מנה יפה, קלילה וטעימה
במיוחד!
מצרכים ל-4 מנות:
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
כ-2/3 כוס בירה או סודה
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
1 כפית אורגנו
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה:

  1. מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:

שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
o מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
o מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
o הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים
בירה/סודה.

  1. סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
  2. טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
  3. במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
  4. מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.

להגשה:
ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף – מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל…
בתיאבון!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים