1

לייקים

חגיגת ראש השנה עם "משני"

"משני" מגישה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון חגיגי ומנצח:

שתפו:

חגיגת ראש השנה עם "משני"

"משני" מגישה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון חגיגי ומנצח:

שתפו:

דג לברק בממרח לימון עם ירקות


חברת "משני", יצרנית סלטי הפרמיום המובילה בישראל, מגישה לרגל ראש
השנה וחגי תשרי מתכון חגיגי ויפיפה, של דג לברק בממרח לימון עם ירקות.
ממרח הלימון של "משני" עשוי מלימונים טריים ומעניק לדג טעם וארומה
נפלאים.

המתכון קל להכנה, מתאים למנה ראשונה או עיקרית בארוחת החג,
להנאת כל המשפחה.


שנה טובה ומתוקה!
מצרכים (לכ-4 מנות):
2 יח׳ דג לברק מפולט ונקי מאידרות
1/4 ממרח לימון של "משני" (אריזת 300 גרם)
4 תפו״א בינוניים
1 חב פלפלים קטנים (טינקרבל)
1/2 ראש ברוקולי
2 כפות שמן זית לתיבול
1/4 כפית מלח ופלפל
אופן ההכנה:

  1. חוצים כל פילה דג לחצי, מורחים ממרח לימון של משני ומשהים למשך
    20 דקות לפחות.
  2. מחממים תנור לחום גבוה (כ-250 מעלות).
  3. מבשלים במי מלח את תפוחי האדמה בשלמותם, מקלפים ופורסים
    לפרוסות. חותכים את הברוקולי לתפרחות.
  4. מתבלים את תפו״א, הברוקולי והפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל.
  5. צולים בתנור את תפו״א והברוקולי עד השחמה.
  6. צולים את הדג והפלפלים כ-7 דקות.
  7. מסדרים על צלחת הגשה את הדג והירקות ומגישים בתוספת תלוליות
    ממרח לימון על הצלחת. בתיאבון!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים