1

לייקים

שף אבי לוי מזמין אתכם להכין מנה לחג

פורל צלוי בתנור עם ירקות, מונח על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

שתפו:

שף אבי לוי מזמין אתכם להכין מנה לחג

פורל צלוי בתנור עם ירקות, מונח על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

שתפו:

מסעדת השף 'המוציא' הירושלמית בכשרות המהודרת של בד"צ בית יוסף, נערכת לחגי
תשרי הבאים עלינו לטובה. המסעדה של אבי לוי מציגה גישה קולינרית אותנטית שונה בנוף
המקומי, עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים – תוך
יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי המסורתי בשילוב אלמנטים
ירושלמים מקומיים.


לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, מציע שף המוציא, אבי לוי – מנת דג חגיגית לארוחת
החג:

פורל צלוי בתנור עם ירקות, מונח על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים
דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 40 דקות | הנה מתכון ל 6 סועדים
מצרכים להכנת הדג

1 דג פורל משפחתי, פתוח לספר
1 סלק אדום קלוף וחתוך לרבעים
1 שומר חתוך לרבעים
2 גזרים חתוכים לחצי
1 ראש שום חתוך לחצי
1 קולורבי חתוך לרבעים
שמן זית
פלפל ומלח
1 לימון שלם

אופן ההכנה:
תחילה, מייבשים את הדג שיהיה כמה שיותר יבש, מורחים את הדג בשמן זית, משני הצדדים.
מניחים את הדג בתבנית אפיה לתנור, ומפזרים מלח ופלפל משני צדדיו.
את כל הירקות מלבד הסלק האדום, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל, מערבבים יחד ומפזרים
בתבנית האפייה מסביב לדג.
חוזרים על הפעולה גם עם הסלק, על מנת שלא יצבע את שאר הירקות.
אופים בגריל בחום חזק של 200 מעלות, במשך 15 דקות, עד להזהבה יפה של הירקות והדג.
חג שמח ושנה טובה!

כשרות: רבנות ירושלים, מהדרין בד"צ בית יוסף

כתובת: רחוב יפו 113 ירושלים

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים