1

לייקים

אוכל נחמה: "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי מגישים מתכון

פטנט להכנת מלאווח עם בשר ב-10 דקות: מלאווח סינייה עם טחינה

שתפו:

אוכל נחמה: "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי מגישים מתכון

פטנט להכנת מלאווח עם בשר ב-10 דקות: מלאווח סינייה עם טחינה

שתפו:

בימים אלה כשהילדים בבית והמדינה כולה מתגייסת למאמץ המלחמתי, יש צורך באוכל פשוט וקל להכנה ובעיקר, שיהיה משביע וטעים. חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי, מתכון למאפה מלאווח במילוי בשר עם צנוברים וטחינה מבעבעת. המנה קלה להכנה וטעימה להפליא. 10 דקות עבודה ויש לכם ארוחה מהנה כל המשפחה!


מצרכים (לכ-6 מנות):
1 חבילה מלאווח מופשר (6 יחידות)
1 בצל קצוץ
1/2 ק"ג בשר טחון
צרור פטרוזיליה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית מלח
1/4 פלפל שחור
לטחינה:
1/2 כוס טחינה גולמית מלאה של חברת "אחוה"
1 לימון סחוט למיץ
1/2 כוס מים
1/4 כפית מלח
להגשה: 2 כפות צנוברים, 2 עגבניות מגורדות, צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:

  1. מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים את הבשר והתבלינים. ממשיכים
    לטגן תוך כדי ערבוב ולאחר שכל הבשר משנה את צבעו מוסיפים
    פטרוזיליה קצוצה. מטגנים עוד 2-3 דקות.
  2. במחבת יצוקה וחמה מכינים את המלאווח כמעט עד הסוף. מורידים את
    המלאווח מהאש ומניחים עליו ממלית הבשר.
  3. מכינים את הטחינה: בקערה מערבבים טחינה גולמית, מיץ לימון, מים
    ומלח. מפזרים על כל יחידת מלאווח 2-3 כפות טחינה מעל הבשר.
  4. מכניסים את המלאווח לתנור לכ-5 דקות אפייה עד שהטחינה מוקרמת.
  5. מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד עגבניות מגורדות.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים