1

לייקים

מתכון מלבי מנחם להמתקת הימים הקשים

בימים קשים של מלחמה, מתח ועצב, אפשר ורצוי לעשות לעצמנו הנחות בגזרת התזונה ולהתנחם מידי פעם במנה מתוקה.

שתפו:

מתכון מלבי מנחם להמתקת הימים הקשים

בימים קשים של מלחמה, מתח ועצב, אפשר ורצוי לעשות לעצמנו הנחות בגזרת התזונה ולהתנחם מידי פעם במנה מתוקה.

שתפו:

באדיבות: סולתם

בימים קשים של מלחמה, מתח ועצב, אפשר ורצוי לעשות לעצמנו הנחות בגזרת התזונה
ולהתנחם מידי פעם במנה מתוקה. מלבי הוא סוג קינוח עם זכרונות של טעם ילדות.
מתכון להכנה בכל רגע, להתרעננות קלה ולאירוח מהיר עם הצלחה בטוחה.


כמו סועדים: 10
רמת הכנה: קלה ופשוטה להכנה
המרכיבים:
3 כוסות מים
1וחצי כוס חלב
2 כפות סוכר
כוס קורנפלור + חצי כוס מים.
לסירופ:
1 ורבע כוס סוכר
חצי כוס מים
3 כפות מי ורדים
4 טיפות צבע מאכל אדום


אופציות לתוספות: שברי פיסטוק טבעיים או מסוכרים, אגוזי מלך, בוטנים מסוכרים, קוקוס קלוי (25 גרם בערך)
אופן ההכנה למלבי: מכניסים את המים, החלב והסוכר לסיר, מחממים מעט (2 דקות ) על אש גבוהה.
מערבבים את הקורפלור עם חצי כוס מים, מערבבים עד לתערובת חלקה . אם התערובת סמיכה מידיי מוסיפים
מעט מים (כף או שתיים לפי הצורך) עד ליצירת תערובת אחידה.


מוסיפים את תערובת הקורנפלור לתוך הסיר עם החלב והסוכר, מביאים לרתיחה ומערבבים עד להרתחה –
מנמיכים את האש תוך כדי ערבוב עד הסמכה מלאה ומכבים את האש.


יוצקים את התערובת המוכנה לכוסות, כלי הגשה, צלחות, מצננים ומכניסים למקרר למשך 3 עד 5 שעות לפחות.

אופן ההכנה לסירופ:
מביאים לרתיחה בסיר קטןן את כל החומרים וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב, עד להסמכת הרוטב. מצננים,
שומרים במקרר.
מכינים את התוספות לפי הטעם ומגישים.

המתכון באדיבות מותג כלי הבישול והאפייה סולתם

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים