1

לייקים

במטבח עם הילדים

טחינה טורקיז והשף אבי ביטון מגישים מתכון משפחתי

במטבח עם הילדים

טחינה טורקיז והשף אבי ביטון מגישים מתכון משפחתי

שתפו:

מתכון משפחתי שילדים אוהבים במיוחד: קציצות בקר עם טחינה ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה

בימים מורכבים אלה, יש צורך בשמירה על השגרה ועל תזונה מיטבית לילדים
ולמשפחה. יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה יחד עם השף אבי ביטון, מתכון
לקציצות שילדים אוהבים במיוחד, עם טחינה גולמית שמעניקה לקציצות רכות וטעם
נהדרים, ברוטב עגבניות עשיר עם שעועית ירוקה פריכה וטעימה. המתכון מתאים
להכנה עם הילדים ונפלא להגשה בארוחת צהריים או ערב עם כל המשפחה. רוצו להכין!


מצרכים (לכ-4 מנות):
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
4 כפות טחינה גולמית "טורקיז"
3 כפות גדוש קמח חומוס
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
לרוטב:
150 גרם שעועית ירוקה
1 בצל קצוץ
4 שיני שום
1 צרור עלי סלרי קצוצים
1 פחית עגבניות מרוסקות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כוס מים
מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

  1. בקערה רחבה מערבבים את חומרי הקציצות יחד עד שמתקבלת מסה
    אחידה ומגובשת.
  2. יוצרים מהמסה קציצות בגודל כדור פינג פונג.
  3. מחזירים את הכדורים לקערה, עוטפים את הקערה בניילון ניצמד ושמים
    לקירור למשך חצי שעה.
  4. מכינים את הרוטב: שמים מעט שמן זית על מחבת ומטגנים את הבצל,
    השום, השעועית ועלי הסלרי.
  5. מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה כ – 10 דקות.
  6. מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים למשך 30 דקות נוספות.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים