1

לייקים

קחו זמן איכות עם הילדים במטבח

קחו זמן איכות עם הילדים במטבח להכנת: חטיפי גלידה עם הפתעות מתוקות

שתפו:

קחו זמן איכות עם הילדים במטבח

קחו זמן איכות עם הילדים במטבח להכנת: חטיפי גלידה עם הפתעות מתוקות

שתפו:

המתכון באדיבות בן & ג'ריס

לימים לא פשוטים אלה, ימי המלחמה, שמאלצים  את ילדנו להישאר בבית, הורים רבים מחפשים  פעילות

משותפות בבית…אז אין כמו המטבח שיעזר  להפיג את הפחדים או את השעמום ולהעסיק את הילדים בהכנת משהו טעים ומפנק.

בן אנד גריס מציע מתכון שמתאים כמנה אחרונה, טעימה, יפה ומפנקת, להכנת חטיפי גלידה עם הפתעות מתוקות, שינעימו את הזמן בבית וינתקו את הקטנים מהמסכים.

רכיבים :

2 פיינטים גלידת שוקולד של בן אנד גריס/ 800גרם גלידה שקיימת במקפיא

275 גרם מרשמלו

4 כפות חמאה

475 גרם של קורנפלקס האהוב עליכם

1/2 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  1. מניחים את הגלידה על השיש בזמן שמכינים את הקורנפלקס ומאפשרים לו להתרכך קלות. מכינים תבנית מרובעת בגודל 22 ס”מ, מניחים נייר אפייה ומרססים עם תרסיס שמן. בנוסף מכינים ומניחים בצד נייר אפייה נוסף באותו גודל. בסיר גדול, ממיסים את החמאה, מוסיפים מרשמלו, ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הקורנפלקס וממשיכים לערבב בעדינות עד לערבוב מלא.
  • מוזגים חצי מתערובת הקורנפלקס והמרשמלו לתוך התבנית ולוחצים קלות על השכבה. כאשר אתם מרגישים שיש לכם ריבוע יציב, הוציאו מהתבנית על ידי משיכת נייר האפייה. מניחים את החתיכה השנייה של נייר אפייה בתוך התבנית ומרססים עם תרסיס שמן. מוסיפים את שארית תערובת המרשמלו וקורנפלקס ולוחצים קלות את השכבה לתחתית התבנית. מוסיפים את 2 הפיינטים של גלידה ומיישרים את שכבת הגלידה מעל לשכבת הקורנפלקס והמרשמלו..
  • מניחים את שכבת הקורנפלקס והמרשמלו הראשונה שהכנו מעל הגלידה, לוחצים עליה קלות כך שהכל מתיישר עם החלק העליון של התבנית. מכסים את התבנית ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
  • מוציאים מהמקפיא ומשחררים את החטיפים על ידי משיכת נייר האפייה. אפשר להשתמש בסכין או תרבד כדי לשחרר את הקצוות או כדי לעזור לתמוך בתחתית של החטיפים בזמן שאתם מוציאים אותם. מעבירים אותם לקרש חיתוך וחותכים לריבועים או לשורות. עוטפים כל חטיף באופן נפרד עם

נייר אפייה או ניילון נצמד ומחזירים למקפיא. או, מגישים ונהנים!

אופציונלי : מיסים 1/2 כוס של שוקולד צ’יפס במיקרוגל לסבבים של 20 שניות עד אשר נמס לגמרי, ומזלפים מעל החטיפים. השוקולד אמור להתקשות מיד עם מגע, אך אם הוא לא מתקשה, אפשר להחזיר אותם למקפיא למשך 5 דקות לפני שעוטפים.

שהיו לנו ימים טובים ומתוקים יותר!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים