1

לייקים

מתכון להכנת ארטישוק מבושל עם פיטריות

מתכון מאת מירי חיון ובאדיבות סולתם

שתפו:

מתכון להכנת ארטישוק מבושל עם פיטריות

מתכון מאת מירי חיון ובאדיבות סולתם

שתפו:

ארטישוק מבושל הוא תוספת חמה, אלגנטית, מענגת וטעימה לכל ארוחת ובכלל.
הארטישוק משתלב עם כל מנה ואף עומד כמנה צמחונית בפני עצמה.

רמה: קלה ופשוטה להכנה
מספר סועדים: 10 סודעים

מצרכים:
2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות.
2 קופסאות שימורי פטריות .
מלח, פלפל לפי הטעם
חצי כפית כורכום
2 פלפלים אדומים יבשים. 
כוסברה לקישוט 

אופן ההכנה:
מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.
שוטפים את הפטריות במים, מסננים מוסיפים לסיר .
מניחים את הפלפלים האדומים.
מתבלים במלח, פלפל, כורכום .
מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.
לאחר 20 דקות לבשל עוד 5 דק ללא מכסה לצמצום הנוזלים.
לקשט בכוסברה ולהגיש חם לצד אורז.

המתכון באדיבות מירי חיון ובאדיבות המותג סולתם

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים