מגיש – שף קונדיטור אורן סניקר
אצל אורן הקונדיטוריה היא בית האומן ליצירות מאפה אמנותיות ומושלמות, את הידע שלו החליט אורן לרכוש בבירות המאפים, פריז, איטליה ובריסל, שם הוא גם השתלם וגם עבד במסעדות יוקרה. חלק מבין גולשי האתר וודאי טעמו מיצירותיו בחופשות יוקרה בחו"ל שם הוא עבד מספר פעמים בחופשות כשרות ייעודיות לציבור החרדי.
ניתן להזמין את השף קונדיטור אורן סניקר לסדנאות ואירועים פרטיים
מתכון:
עוגת גבינה מיוחדת
העוגה היא קרמית ורכה עם זמן אפייה ארוך וטמפרטורה נמוכה.
לתחתית פריך.
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
1 ביצה
לערבב לאיחוד החומרים
300 גרם קמח להוסיף ולאחד ולקרר שעתיים במקרר.
לאחר קירור לרדד ל-2 ס"מ בגודל הרינג ולאפות עד להזהבה לאחר קירור להניח את הרינג ובעזרת בצק שנשאר לסגור את הרווח שנותר בין הרינג לבצק ולקרר מעט
הגבינה
375 גרם שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן
להרתיח שמנת ולהוסיף לשוקולד להמסה
400 גרם גבינה לבנה
200 גרם גבינת שמנת
150 גרם סוכר
כף קורנפלור
300 גרם סוכר
גרידת לימון (אופציה)
לערבב הכל יחד ולהוסיף את השוקולד עם השמנת
להוסיף לתוך התבנית ולהכניס לתנור
100 מעלות שעתיים וחצי עד 3 שעות.
גם אם טיפה רוטטת בתנור לא לדאוג היא תתיצב במקרר.
קרם לזילוף מעל
150 גרם שמנת
100 גרם שוקולד לבן
לחמם את השמנת ולהוסיף לשוקולד ולקרר לילה
למחרת להקציף ולזלף על העוגה
שנה מתוקה!
תגובה אחת
אורן תודה על המתכונים המעולים! גם בתוכן וגם בהגשה… בטוחה שיצא טעים לכבוד החג!