0

לייקים

המותג מאסטר שף מציע: קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

לרגל השקת מיונז לחיץ של המותג הקולינארי מאסטר שף , המיוצר בהולנד ומנצח במבחני טעימה את שלושת המותגים המובילים (TNS).

שתפו:

המותג מאסטר שף מציע: קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

לרגל השקת מיונז לחיץ של המותג הקולינארי מאסטר שף , המיוצר בהולנד ומנצח במבחני טעימה את שלושת המותגים המובילים (TNS).

שתפו:

מציע המותג מאסטר שף מתכון קל להכנה, שתמיד מנצח וגורף מחמאות: כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם: מיונז הולנדי אמיתי , חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי.  

קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

מצרכים:

1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח

4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף

1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף

3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

2 כוסות פירורי לחם  פנקו מאסטר שף

רבע כוס עירית קצוצה

 100 גרם פרמז'ן מגורר דק

להגשה:

 רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

אביזרים:

קערה גדולה ועמוקה

 תבנית אפייה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.

עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת  בנייר אפייה.

אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף  

תגיות:

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים